Dakdekker Zwolle : Harskamp Daken Zwolle

Dakdekker Zwolle : Harskamp Daken Zwolle

T: 0522-253520

Uw dakdekker in Zwolle

Zoekt u een professioneel dakdekkersbedrijf in Zwolle dat thuis is op het gebied van daken en dakgoten, van bitumen tot dakpannen? Harskamp Daken Zwolle is het enige, allround gespecialiseerde dakdekkersbedrijf gevestigd in Zwolle. Of het nu gaat om een snelle reparatie bij lekkage of een dakrenovatie, bij Harskamp Daken Zwolle bent u aan het juiste adres!
Onze allround dakdekkers zijn ervaren en geschoold in alle disciplines. Van bitumineuze dakbedekking tot het leggen van dakpannen. Van het aanbrengen van (natuursteen) dakleien tot en het aanbrengen van zinken felsbanen of zinken dakgoten. Dakshingles, schoorsteenrenovaties, loodwerk, het plaatsen van een Roto, Velux of Fakro dakvenster of een vergunningsvrije dakkapel (LuxBox), Bij Harskamp vind u alles onder één dak !

Het onderhouden van uw dak

Het plegen van onderhoud aan uw dak(en) is van essentieel belang. Reinigend onderhoud wordt veelal uitgevoerd in combinatie met preventie dak-onderhoud. Door uw dak(en) te onderhoud voorkomt u onnodige lekkages en verstoppingen en verlengt u de levensduur van uw dakbedekking.
Wij reinigen naast platte daken ook pannendaken (ontmossing en reiniging). Wilt u uw dak er weer als nieuw uit laten zien? Neemt u dan eens kijkje onderaan de pagina "Dakonderhoud" in ons menu hierboven.

Waarom kiezen voor Harskamp Daken Zwolle?

- Sinds 1995
- Geschoolde, ervaren medewerkers
- Alle facetten op het gebied van daken in huis
- Risico Inventarisatie en Evaluatie, VCA en BHV.
- Scherpe tarieven, hoge kwaliteit
- Snelle dienstverlening, korte lijnen
- 24-uurs dienst
- Eigen R&D afdeling

Ons werkgebied

Zwolle, Meppel, Staphorst, Rouveen, Lichtmis, Wipstrik, Assendorp, Genne, Holten, Berkum, Hasselt, Hattem, Genemuiden.

Bel mij terug

Laat hieronder uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Telefoonnummer *